Robbie Williams Nieuw Album met Take That

Geschreven door op 14 november 2009 om 14:52
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams, die tranen van vreugde huilde toen hij voor het eerst in vijftien jaar nog eens samen met de rest van Take That op het podium stond, heeft onthuld dat er plannen zijn om samen in de studio te duiken.

Robbie Williams neemt een Nieuw Album op met Take That

“De bal is aan het rollen voor een nieuw album van Take That met mij erbij. Het was zalig om weer met de jongens op het podium te staan”, verklaarde Williams in de Daily Mirror.

Samen met de rest van Take That en een reeks andere sterren onder wie Lily Allen zong Williams ‘Hey Jude’, begeleid door Paul McCartney tijdens een liefdadigheidsconcert in de Royal Albert Hall. Gary Barlow van Take That had het concert georganiseerd voor Children in Need. Barlow en Williams, die na Robbie’s vertrek uit Take That tien jaar lang niet met elkaar spraken, zongen arm in arm. “Robbie was de kers op de taart voor mij, ik had niet durven hopen dat hij echt zou komen. Het deed deugd te voelen dat hij terug is”, aldus Barlow.

Fans die op een volwaardige reünie-act hadden gehoopt, kwamen echter van een kale kermis thuis. Take That bracht zonder Robbie hun hit ‘Greatest Day’, waarna Robbie er werd bij geroepen voor ‘Hey Jude’. Daarna bracht Robbie nog twee nummers van zijn nieuw album.

Bron: DeMorgen.be

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws · Take That Nieuws