Singer-songwriter Joshua Radin naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 9 juli 2019 om 10:27
Joshua Radin - Foto: Jen Rosenstein (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Joshua Radin komt naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter reist begin 2020 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

Joshua Radin naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Joshua Radin! De Amerikaanse folkmuzikant keert volgend jaar terug naar Nederland. De 45-jarige Radin staat op vrijdag 31 januari op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht. De gevoelige singer-songwriter, die in het verleden al meerdere malen in Paradiso Amsterdam te vinden was, treedt hier op in de Grote Zaal.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 12 juli om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘The Fall’

De akoestische folknummers van de Amerikaan vallen al jaren goed in de smaak bij tv-makers. In 2004 ontdekte ‘Scrubs’-acteur Zach Braff de muziek van de singer-songwriter, waarna meerdere nummers van Radin in de populaire serie te horen waren. Daarnaast werd Joshua’s muziek ook gebruikt in tv-series als ‘Designated Survivor’‘House’ en ‘Grey’s Anatomy”. In januari 2017 bracht Radin zijn meest recente album uit, getiteld ‘The Fall’.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.