Lukas Nelson & Promise of the Real naar Paradiso Noord

Geschreven door op 14 juli 2017 om 10:37
Lukas Nelson & Promis of the Real - Foto Larry Philpot (Wikimedia)

Lukas Nelson & Promise of the Real komt naar Nederland! Op maandag 23 oktober staat de Amerikaanse band in Paradiso Noord.

Lukas Nelson & Promise of the Real in Nederland

Aankomend najaar staat Lukas Nelson & Promise of the Real in Paradiso Noord! Op 23 oktober betreedt de uit Los Angeles afkomstige band het podium in de Amsterdamse zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en kosten € 25,-. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Lukas Nelson

Als zoon van de legendarische Willie Nelson kreeg Lukas muziek met de paplepel ingegoten. In 2008 stopte de zanger/gitarist zijn opleiding en richtte hij de band Promise of the Real op. Met deze band maakt Lukas een pakkende mix van rock, blues en toch ook een beetje country (hoe kan het ook anders met een country-held als vader).

In 2015 werkte de band samen met de iconische Neil Young aan zijn album ‘The Monsanto Years’. Promise of the Real ging vervolgens als begeleidingsband met Young mee op tour. Aankomend najaar moet het nieuwe album van de rockers verschijnen.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lukas Nelson Nieuws