Serious Request vanavond van start!

Geschreven door op 18 december 2012 om 15:26
Logo 3FM Serious Request

Vanavond gaat de jaarlijkse 3FM actie Serious Request wederom van start. Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra genieten vanavond van hun laatste maaltijd.

Carice van houten zal om 21u het glazen huis afsluiten waarna de 3 dj’s het tot 24 december zonder vast voedsel moeten doen.

Dit jaar is het doel van de actie het terugdringen van de babysterfte. Giel, Gerard en Michiel gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp waar te weinig aandacht aan wordt geschonken. Ze zullen vanaf maandagavond 21u tot aan kerstavond niks eten om geld in te zamelen voor deze actie.

De doorzichtige studio staat dit jaar op de markt in Enschedé. Voordat Carice de deur af zal sluiten vindt er een groot feest plaats op de markt met optredens van Miss Montreal, Racoon en Carice zelf. Nadat de zangeres het huis afgesloten heeft maken de 3 DJ’s non-stop radio vanuit het huis totdat ze op kerstavond worden vrijgelaten.

De eindshow wordt op maandag 24 december live uitgezonden op 3FM. Hier treden Caro Emerald, Kane, Kensington, Ilse de Lange, The Opposites, Laura Jansen, Bingo Players en Go Back To The Zoo op.

Compilatie 3FM Serious Request 2011

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws