Dream Theater komt in 2017 naar Nederland!

Geschreven door op 15 november 2016 om 10:42
Dream Theater -Foto: Stéphane Gallay - (Bron: Flickr)

Yes, de Amerikaanse band Dream Theater komt naar Nederland! Op 8 februari 2017 speelt de band in 013 in Tilburg!

Dream Theater concert

Op 8 februari speelt de progmetal band Dream Theater in 013 in Tilburg. Vorige keer dat de mannen in Nederland waren gingen de kaarten zo snel dat er 2 extra concerten bij zijn gekomen!

Kaarten concert

De kaartverkoop voor het concert van Dream Theater start op zaterdag 19 november om 09.00 uur. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via het volgende online verkooppunt:

Ticketmaster (uitverkocht)

Dream Theater

De band werd opgericht door drie studenten van het Berklee College of Music midden in de jaren 80. In de jaren na hun oprichting, zijn ze uitgegroeid tot een van de succesvolste progressieve-metalbands sinds het hoogtepunt van de progressieve rock in de jaren 70. Het best verkopende album Images And Words, tevens het debuut van frontman James Labrie, wordt veelvuldig geroemd als een oorspronkelijk progressief rock/metal album.

De bandleden staan bekend om hun technische bekwaamheid op hun instrumenten, waarvoor ze veel onderscheidingen van muziekbladen kregen. Daardoor worden ze ook wel gezien als prototype van een progrockband. Ook is de band bekend om de muzikale veelzijdigheid en vele genres die ze in hun muziek opnemen. Het laatste album The Astonishing kwam uit in januari.

Luister hier naar Our New World:

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.