Ministry geeft concert in Doornroosje Nijmegen

Geschreven door op 18 januari 2016 om 13:26

Industrial-metalband Ministry komt naar Nederland! Op zondag 14 augustus staat de band in Doornroosje Nijmegen.

 

Tickets Ministry

Goed nieuws voor fans van Ministry! De industrial metal-giganten komen op zondag 14 augustus naar Doornroosje in Nijmegen! Ondanks dat de band al meerdere keren zijn afscheid heeft aangekondigd na het overlijden van bassist Paul Raven, gaan ze toch weer op tour door Europa. Ze slaan op deze tour Nederland dus niet over en geven een exclusieve NL show in Nijmegen. De tickets voor het concert in Doornroosje zijn al beschikbaar! Je kan de kaarten bestellen via de website van Doornroosje met een Doornroosje account.

Industrial + Metal = Ministry

Zelden is er een band geweest die op zo’n heftige manier keyboards, samples en gitaren aan elkaar heeft weten te koppelen als Ministry. De kruising tussen metal en industrial heeft de afgelopen drie decennia een paar legendarische albums opgeleverd als The Land Of Rape And Honey, Psalm 69 en The Last Sucker. De band heeft inmiddels een zeer uitgebreide discografie: er zijn in totaal vijftien albums uitgebracht, waarvan de laatste Last Tangle in Paris een live album is. Ook bracht de band een live DVD uit van een show op Wacken Open Air in 2012. Bekijk een fragment van die show hieronder!

 

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.