Panic! At The Disco-frontman verhuisd wegens stalkende fans

Geschreven door op 27 februari 2017 om 16:11

Panic! At The Disco-frontman Brendon Urie is verhuisd nadat hij constant thuis werd lastiggevallen door zijn eigen fans. Dit heeft de zanger op zijn Twitter-pagina bekend gemaakt.

Lastiggevallen door fans

Panic! At The Disco-frontman Brendan Urie zag zich gedwongen om te verhuizen. De zanger werd thuis constant lastiggevallen door fans van de band. Hierdoor voelde hij zich niet meer veilig in zijn eigen huis.

Urie zegt op Twitter dat hij al jaren post en cadeau’s ontvangt op zijn woonadres, dat altijd publiekelijk bekend is geweest. Totdat dit op een later moment escaleerde. Fans zouden hem constant opzoeken en lastigvallen. Hierdoor is de artiest het gevoel van veiligheid op zijn woonadres volledig kwijt.

Ongepast gedrag

In zijn tweets zegt de frontman dat hij hiermee duidelijk wil maken hoe “ongepast gedrag eruit ziet” en dat “grenzen er voor een reden zijn”:  “Iedereen heeft het recht om zich veilig te voelen en een obligatie om blij te kunnen zijn. Ik neem mijn familie mee naar een plek waar dit een mogelijkheid is”.

Nieuw adres

Urie zou graag brieven en cadeau’s van zijn fans blijven ontvangen. Daarom geeft hij zijn fans een adres waar ze deze heen kunnen sturen, ver weg van zijn nieuwe huis.

Panic! At The Disco – Death Of A Bachelor

Panic! At The Disco is momenteel op tournee door de Verenigde Staten. De band stond eind vorig jaar voor het laatst in Nederland. In november 2016 stonden de mannen in de toenmalige Heineken Music Hall. Deze show stond in het teken van hun laatste album: ‘Death Of A Bachelor’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.