Panic At The Disco naar Heineken Music Hall en Ancienne Belgique

Geschreven door op 26 april 2016 om 10:21

Goed nieuws voor fans van Panic At The Disco! De Amerikaanse poppunk band komt dit jaar naar de Heineken Music Hall en Ancienne Belgique!

Tickets Panic At The Disco

De Amerikaanse poppunk band Panic At The Disco geeft een aantal shows in Europa. Eerder werden concerten in de Trix en in de Melkweg al bevestigd. Nu zijn ook de Heineken Music Hall en Ancienne Belgique aan de beurt! Op maandag 14 november staat de band op de planken van de Amsterdamse concertzaal en op zondag 13 november op die van de Brusselse.

De tickets voor de concerten gaan aanstaande vrijdag 29 april in de verkoop vanaf 10:00 uur ’s ochtends in Nederland en om 11:00 uur ’s ochtends in België.

Nieuw album: Death Of A Bachelor

De band rondom multi-instrumentalist Brendon Urie komt niet voor niks naar Europa: het nieuwe album Death Of A Bachelor is namelijk uit! Je kan het nieuwe album hier bestellen! Bekijk hieronder de video voor Emperor’s New Clothes, die door velen aangeprezen wordt om zijn uniekheid en creativiteit!

 

Bron: HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.