Lady Gaga richt stichting op tegen pesten

Geschreven door op 2 maart 2012 om 14:11
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse zangeres Lady GaGa heeft een stichting opgericht tegen pesten. De stichting werd gepresenteerd onder de naam ‘Born This Way Foundation’.

Woensdag 29 september 2012 ging Lady Gaga op bezoek bij de Universiteit Harvard met Oprah Winfrey. GaGa kwam daar haar nieuwe stichting presenteren. Oprah Winfrey interviewde Lady GaGa over de ‘Born This Way Foundation’.

De zangeres wilt het pesten van jongeren tegen gaan. Om die reden heeft zij samen met haar moeder het project gestart. Samen hopen ze ervoor te zorgen dat ze een wereldwijde community kunnen creëren. Daarnaast willen ze dat mensen er voor elkaar zijn, elkaar verzorgen en stoppen met elkaar pesten.

De zangeres werd vroeger ook vaak gepest en het is iets dat haar hele leven zal bijblijven verteld GaGa. Met de ‘Born This Way Foundation’ wilt ze de jongeren helpen met het terugwinnen van hun zelfvertrouwen.

Born This Way Foundation Launch Event

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws