Panic At The Disco komt naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 12 januari 2016 om 10:22
Panic! At The Disco - Fotograaf: Dan Cox | Flickr (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van Panic At The Disco! De Amerikaanse poppunk band komt dit jaar ook naar de Melkweg in Amsterdam.

Tickets Panic At The Disco

De Amerikaanse poppunk band Panic At The Disco geeft in mei een aantal shows in Europa. Eerder werd een concert in België al bevestigd, maar nu is ook Nederland aan de beurt! Op donderdag 26 mei staat de band in de Melkweg in Amsterdam. De tickets voor het concert gaan aanstaande donderdag 14 januari om 10:00 uur in de verkoop. Concertkaarten zijn vanaf dat moment te verkrijgen!

Nieuw album: Death Of A Bachelor

De band rondom multi-instrumentalist Brendon Urie komt niet voor niks naar Europa: over slechts een paar dagen, op vrijdag 15 januari, komt het nieuwe album Death Of A Bachelor uit. Je kan het nieuwe album hier vooruitbestellen! De band heeft al een track uitgebracht van het album met daarbij een video! Bekijk hieronder de video voor Emperor’s New Clothes, die door velen aangeprezen wordt om zijn uniekheid en creativiteit!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.