Taylor Swift deelt nieuwe single met Brendon Urie

Geschreven door op 26 april 2019 om 13:55
(Cropped) Taylor Swift - Fotocredits: Glenn Francis, www.PacificProDigital.com - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Taylor Swift heeft nieuw materiaal uitgebracht! Op vrijdag 26 april 2019 deelde de zangeres het nummer ‘ME!’ met de wereld. Ook Brendon Urie van Panic! At The Disco is te horen op de track.

Nieuwe single van Taylor Swift

Taylor Swift hield haar fans een lange tijd in spanning door middel van een mysterieuze aftelklok op haar officiële website. Net voor vrijdag 26 april 2019, de einddatum van de klok, maakte de zangeres op Instagram bekend een nieuwe single uit te brengen.

Swift schreef zelf het volgende over het nieuwe nummer: “Het is bijna 26 april en dat betekent dat mijn nieuwe single ‘ME!’ uitkomt. De buitengewoon getalenteerde Brendon Urie van Panic! At The Disco zal hierop ook te horen zijn. Ik kan niet wachten om de video samen met iedereen te bekijken en een aantal vragen te beantwoorden!”

Samenwerking

Het nummer ‘ME!’ is een samenwerking met Brendon Urie, leadzanger van Panic! At The Disco, die onlangs nog succes had met de track ‘High Hopes’. De frontman laat op Instagram weten dankbaar te zijn voor deze kans. “Wacht. Is dit echt gebeurd? Ik kan met geen woorden omschrijven hoe fantastisch het is geweest om aan dit nummer te werken”, aldus Urie. Ook richt de zanger zich tot Swift. “Bedankt Taylor, dat ik onderdeel mag zijn van je prachtige verhaal. Zoveel liefde en respect.”

‘ME!’

De single ‘ME!’ is het eerste nieuwe materiaal van de Amerikaanse popster sinds het uitbrengen van haar zesde studioalbum ‘Reputation’ in 2017. Het is nog onbekend of de release van het nummer betekent dat fans binnenkort een nieuwe plaat kunnen verwachten. De zangeres bracht wel een officiële videoclip uit van ‘ME!’.

Bekijk de clip hier:

YouTube player

 

Bronnen: taylorswift.com, Instagram, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.