O’G3NE maakt titel van Eurovisie Songfestival-liedje bekend

Geschreven door op 2 maart 2017 om 12:53
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

O’G3NE gaat op 11 mei Nederland vertegenwoordigen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Vandaag heeft de meidengroep bekend gemaakt met welk liedje ze gaan optreden!

O’G3NE maakt titel van songfestival-liedje bekend

De meidengroep gaat Nederland op 11 mei vertegenwoordigen tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dit nieuws werd eind januari bekendgemaakt. Met welk liedje de dames gaan optreden werd lang geheim gehouden, maar vandaag is daar dan eindelijk verandering in gekomen.

‘Lights and Shadows’

De meidengroep gaat het nummer Lights and Shadows zingen. Hoe het nummer klinkt dat weet nog niemand, vrijdag 3 maart worden hier meer details over bekend gemaakt.

Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival wordt dit jaar gehouden in Kiev, Oekraïne. Iedere halve finale mogen er tien landen door naar de finale. De grote finale vindt plaats op zaterdag 13 mei. Alle ogen zijn dit jaar op O’G3NE gericht, gaat Nederland er dit jaar eindelijk met de winst vandoor?

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · O'G3NE nieuws