Sick Of It All voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 5 juli 2016 om 17:34

Sick Of It All bestaat al 30 jaar. Hoog tijd voor een feestje dus! Op 13 oktober geeft de band een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Sick Of It All concert

Sick Of It All gaat op 30th Anniversary tour en doet uiteraard ook Nederland aan! De New Yorkse band geeft op donderdag 13 oktober een groots concert in Melkweg The Max in Amsterdam. Om 19:00 uur kunnen alle fans zich verzamelen in de grote zaal.

Sick Of It All tickets

De voorverkoop begint op donderdag 7 juli. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van de Melkweg.

Legendarische hardcoreband

De Amerikaanse bandleden zijn samen een van de langst bestaande en belangrijkste hardcorebands in de wereld. Sinds 1986 maken ze spraakmakende hardcore punksongs over het keiharde straatleven. Klassiekers van de band zijn onder andere ‘Step Down’ en ‘Scratch The Surface’ van het succesvolle major label debuutalbum ‘Scratch The Surface’ en ‘Take The Night Off’. Het meest recente album ‘Last Act Of Defiance’ is in september 2014 uitgekomen. Hieronder de klassieker ‘Step Down‘.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.