The Amity Affliction voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 5 juli 2016 om 16:13
The Amity Affliction (Ahren Stringer) - Foto: CeciliaJean | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

The Amity Affliction komt op 11 december samen met special guests Northlane, Stray From The Path en Wage War naar de Melkweg in Amsterdam!

The Amity Affliction Ahren Stringer - Foto: CeciliaJean | Flickr

Ahren Stringer – Foto: CeciliaJean | Flickr

The Amity Affliction concert

Goed nieuws voor de metalcore en hardcore liefhebbers! The Amity Affliction komt als onderdeel van hun ‘This Could Be Heartbreak European Tour 2016’ naar Nederland en neemt mee… Northlane, Stray From The Path en Wage War! Op zondag 11 december geven de vier bands een groot concert in de Oude Zaal van de Melkweg in Amsterdam. De zaal gaat om 18:30 uur open.

The Amity Affliction tickets

De voorverkoop is reeds van start gegaan. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

This Could Be Heartbreak

De Australische band met frontman Ahren Stringer heeft vier albums uitgebracht en op 12 augustus wordt daar verandering in gebracht met een nieuw album genaamd ‘This Could Be Heartbreak’. De muzikanten staan vooral bekend om hun zeer persoonlijke nummers over onder andere depressie, angst en zelfmoord. De meeste lyrics zijn door de frontzanger geschreven en gaan dan ook over zijn eigen ervaringen. Luister hieronder naar het nieuwe nummer ‘I Bring The Weather With Me‘.

De drie andere bands hebben reeds nieuwe muziek uitgebracht die je kan beluisteren ter voorbereiding op het concert. Zo heeft Northlane op 19 april de EP ‘Equinox‘ uitgebracht, Wage War het debuutalbum ‘Blueprints‘ op 27 november en Stray From The Path het zevende studioalbum ‘Subliminal Criminals‘ op 14 augustus.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.