Rico & Sticks geven extra show bij poppodium Hedon in Zwolle

Geschreven door op 13 september 2018 om 16:07
Sticky Steez, Sticks, (Rico & Sticks) - Bron Wikimedia Commons (Cropped)

Geen tickets kunnen scoren voor Rico & Sticks in Hedon op 13 december 2018? Dan hebben we goed nieuws! Het Zwolse hiphopduo kondigt namelijk een extra show aan.

Extra show Rico & Sticks

De show in Zwolle maakt deel uit van de tour die langs de Helling in Utrecht, Metropool in Enschede en Poppodium 013 in Tilburg gaat. Het eerste concert in Hedon was echter zo snel uitverkocht dat veel fans een verzoek hebben ingediend voor een extra show. Met succes! Want zojuist heeft het duo dus nog een optreden in Hedon aangekondigd. Deze extra kans om Rico & Sticks live te zien is op woensdagavond 12 december 2018. Het is voorlopig de laatste keer dat de hiphoppers in deze samenstelling optreden.

Tickets

Tickets voor het extra concert op 12 december zijn o.a. verkrijgbaar via de website van poppodium Hedon in Zwolle. Uitverkocht? Kijk hier.

Optreden

Tijdens de show worden onder andere ‘Sneakers Fris’ en ‘Pinguïn’ van het nieuwe album ‘IZM‘ gespeeld. Natuurlijk komen ook de oude bekende hitjes voorbij tijdens het optreden in de Zwolse popzaal.

 

Bronnen: Hedon, Ticketmaster, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·