Jamie Cullum in mei 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 6 september 2019 om 10:22
Jamie Cullum - Foto: Raph_PH (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Jamie Cullum keert terug naar Nederland! De Britse zanger en pianist geeft in mei 2020 een concert in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Jamie Cullum naar TivoliVredenburg

Jamie Cullum komt terug naar Nederland voor zijn eerste clubshow sinds 2014! De zanger en pianist, die de afgelopen jaren wel een aantal keren op het North Sea Jazz Festival te vinden was, reist in 2020 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg. Hier betreedt hij op woensdag 6 mei het podium van de Grote Zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 13 september in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Taller’

De veertigjarige Brit is al sinds 1999 actief in de muziekindustrie, maar beleefde in 2004 zijn grote internationale doorbraak met zijn cover van de track ‘Everlasting Love’. Cullum, die bekend staat om zijn popsongs met sterke invloeden van jazz, bracht tot dusver acht studioalbums uit, waarvan het uit 2019 afkomstige ‘Taller’ momenteel de meest recente is.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.