Najib en Jandino geven grootste comedyshow van Nederland in De Kuip

Geschreven door op 12 december 2016 om 10:31
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

Najib Amhali en Jandino Asporaat geven komende de zomer de grootste comedyshow die ooit in Nederland is gegeven! Op 1 juli staan ze met Comedy & Concert in de Rotterdamse Kuip.

Najib en Jandino in De Kuip

Op zaterdag 1 juli staan de twee popualire comedians samen in het Rotterdamse Feijenoordstadion. Onder de naam Comedy & Concert geven ze ‘de grootste comedyshow die ooit in Nederland is gegeven’. De stadionshow wordt niet zomaar een cabaretshow: video, licht, livemuziek, dansers en vuurwerk zullen de revue passeren.

Tickets voor Najib en Jandino

Kaarten voor Comedy & Concert in de Kuip gaan op 16 december om 10:00 uur in de voorverkoop. De verkoop loopt onder andere via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop (vooruit bestellen)

Najib Amhali

In 1998 won Najib zowel de publiek- als de juryprijs op het Leids Cabaret Festival. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld. Naast verschillende cabaretprogramma’s had hij ook rollen in bekende films als Shouf Shouf Habibi! en Spion van Oranje. Na optredens in de Heineken Music Hall en in de Ziggo Dome is het nu dus tijd voor een nog groter optreden!

Jandino Asporaat

Jandino werd in 2005 tweede op cabaretfestival Cameretten. Hij was een van de bedenkers van het tv-programma Comedy at Work en had zijn eigen programma De Dino Show bij de publieke omroep. Tegenwoordig is de cabaretier te zien bij RTL in programma’s als Dance Dance Dance en Alles mag op zaterdag. Ook is hij regelmatig te zien als zijn alter ego Judeska.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.