Joe Bonamassa geeft in april concert in de Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2016 om 10:27
Joe Bonamassa - Fotocredits: Raúl Ranz (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

 

Joe Bonamassa geeft volgend jaar een optreden in de Ziggo Dome! In april 2017 is hij te zien in het Amsterdamse poppodium!

Joe Bonamassa concert

Op zaterdag 29 april 2017 komt de beroemde gitarist voor een show naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Joe Bonamassa tickets

Kaarten voor het concert zijn o.a. verkrijgbaar via Ticketmaster. De ticketverkoop start om 9:00 op vrijdag 30 september.

Bluesrockster

De 39-jarige gitarist is een echte bluesrockster te noemen. Toen hij pas 12 jaar oud was, speelde hij al in het voorprogramma van legende B.B. King! Dat muziek echt in zijn hart zit, blijkt bovendien wel uit het feit dat hij zich met zijn Keeping the Blues Alive Foundation inzet voor het behoud en de verbetering van muziekonderwijs. Afgelopen maart bracht de Amerikaan zijn twaalfde studio album, genaamd Blues of Desperation, uit en bereikte hiermee de tweede plaats op de Nederlandse albumlijsten. Vorige week voegde hij ook nog eens het live-album Live at the Greek Theatre toe aan zijn indrukwekkende discografie. Komt dat zien!

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.