Gavin James kondigt nog een concert in Nederland aan!

Geschreven door op 28 april 2017 om 10:52
Gavin James - (Bron: Persbericht Paaspop)

De lijst wordt weer ietsje langer! Gavin James kondigde eerder al shows in Nederland aan, onder andere een grote show in AFAS Live. Nu is er opnieuw een concert toegevoegd aan de lijst, namelijk in de Effenaar! 

Gavin James in concert

Gavin James komt naar de Effenaar! Op zaterdag 7 oktober is de singer-songwriter te zien en te horen op het podium in Eindhoven! Eerder kondigde de zanger al shows in Nederland aan. Namelijk in de Melkweg, AFAS Live en op Pinkpop!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert zijn al beschikbaar. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertaankondigingen

De Ierse singer-songwriter

Je kent hem waarschijnlijk wel van het nummer The Book of Love en Nervous. James heeft een prachtige soulvolle stem waar je spontaan kippenvel van krijgt. Het enige wat hij nodig heeft is zijn gitaar en dan weet hij iedereen te betoveren. Ed Sheeran is groot fan! Hij zei: “If you ignore Gavin James, you are losing out!”

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.