Jurk Amy Winehouse geveild

Geschreven door op 9 november 2011 om 11:16
Valerie, Amy Winehouse - Fotocredits: Karen Blue (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Er gaat een jurk van Amy Winehouse worden geveild en niet zo maar een. Wil jij ook op de jurk bieden? Sla je slag op 29 november bij La Galleria!

Amy Winehouse veiling

Het gaat namelijk om de jurk die de overleden zangeres droeg op de cover van haar meest succesvolle album ‘Back to Black’. Het geld dat deze veiling oplevert zal gaan naar het goede doel. De verwachting is het de jurk wel minimaal twintigduizend euro moet doen, aldus het muziektijdschrift NME.

De ontwerpster van de jurk, Disaya Sorakraikitikul, heeft de jurk aangeboden. In 2006 leende zij de jurk uit aan Amy Winehouse. Volgens veiler Kerry Taylor is deze jurk zo speciaal omdat het een symbolische herinnering is aan het talent en de stem van Winehouse.

De opbrengst van de veiling gaat dus naar het goede doel, het mag geen verrassing zijn dat het goede doel de ‘Amy Winehouse Foundation’ is. Na de dood van Amy werd deze stichting opgericht door de ouders van Amy. De stichting heeft als doel jongeren met diverse problemen te helpen.

Wil je mee bieden op de jurk? Hij wordt op 29 november geveild door ‘La Galleria’ te Londen.

Back To Black

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Amy Winehouse Nieuws · Artiesten · Nieuws