Justin Bieber wil niet meer op de foto met fans

Geschreven door op 11 mei 2016 om 17:02
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Justin Bieber is het zat om telkens te poseren voor de camera. Op zijn instagram account heeft hij laten weten dat hij voortaan niet meer met zijn fans op de foto gaat.

Justin Bieber wil niet meer op de foto

De kans op een foto met de populaire Canadese zanger is nu kleiner dan ooit. Bieber is er klaar mee om op de foto te gaan.

Volgens de popster willen zijn fans alleen maar op de foto, zonder überhaupt gedag te zeggen. Dit gaf de wereldster aan op zijn Instagram account. In zijn post geeft de popster aan dat hij zich voelt als een dier in de dierentuin.

“Als je me ergens tegenkomt, weet dan dat ik niet op de foto ga. Ik ben er klaar mee om op de foto te gaan met fans. Het is tot het punt gekomen dat mensen geen eens gedag gedag zeggen of mij erkennen als mens. Ik voel me als een dier in de dierentuin.” Aldus Justin Bieber

Biebers geestelijke gezondheid

Omdat de zanger zijn geestelijke gezondheid graag wilt behouden, heeft Bieber besloten om niet meer aan de vele fotoverzoeken  te voldoen.

Geen persoonlijk bezit

In zijn Instragram post geeft de zanger tevens aan dat het feit dat iemand zijn album heeft gekocht, geen vrijbrief is om hem te behandelen als een persoonlijk bezit. Bekijk het originele bericht hieronder:

Terecht of niet?

De meningen van de fans lopen nogal uiteen. Sommige fans vinden dat hun idool recht heeft om ongestoord van zijn leven te genieten.

Anderen vinden dat Bieber zich niet zo moet aanstellen, en dat het nu eenmaal bij het leven van een popster hoort om met fans op de foto te gaan. Wat denk jij?

Concerten Gelredome

In oktober 2016 komt de zanger voor twee concerten naar de Gelredome in Arnhem. Helaas voor de fan. Een kiekje met de wereldster zit er zo te zien niet meer in.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · Roddels · Viral