Eleftheria Arvanitaki komt in 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 10 oktober 2018 om 17:10
Eleftheria Arvanitaki (cropped)- Fotocredits: George mel - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Eleftheria Arvanitaki komt volgend jaar naar Nederland! In januari 2019 geeft de Griekse zangeres een concert in de Amsterdamse Melkweg.

Eleftheria Arvanitaki naar Melkweg

Het concert van Eleftheria Arvanitaki vindt plaats op vrijdag 25 januari 2019. De artieste betreedt het podium van zaal de Max in de Melkweg te Amsterdam.

Kaartverkoop

Tickets voor de show zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Optredens

Eleftheria trad in 2004 op tijdens de eindceremonie van de Olympische Spelen die plaatsvond in Athene. Met haar uitgebreide tournees bezoekt zij podia over de hele wereld. Zo heeft de muzikante onder andere opgetreden bij WOMAD (Spanje), Queen Elizabeth Hall (Verenigd Koninkrijk), SFINKS (België), The Istanbul Jazz Festival (Turkije) en Palais des Beaux-Arts (Frankrijk).

Over Eleftheria

De Griekse zangeres heeftin het verleden samengewerkt met de beroemde artiesten Cesaria evora, Dulce Pontes, Ismael Lo en Philip Glass. Hierdoor kreeg zij internationale bekendheid. Eleftheria is een populaire artieste in de wereldmuziek geworden. Haar muziekstijl is Neo-Rebetiko. Dit traditionele genre wordt ook wel ‘Griekse blues’ genoemd en ontstond in de jaren twintig in de Griekse havenwijken.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.