Blood Red Shoes in november naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 september 2014 om 11:51
Blood Red Shoes - Credits Sam Ford - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het Britse duo Blood Red Shoes zal op 10 november te vinden zijn in TivoliVredenburg. Voor gitariste Laura-Mary Carter en drummer Steven Ansell is dit de enige clubshow in Nederland dit jaar. 

Vorig jaar was het duo, dat zich voornamelijk in de indie-rock-hoek bevindt, al in Nederland te vinden voor optredens in De Melkweg en op Lowlands en Paaspop.

Kaartverkoop Blood Red Shoes

De verkoop van de show is al gestart en verloopt via de website van TivoliVredenburg. De prijs van een ticket is vastgesteld op 17 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Blood Red Shoes

De tweemans band, die oorspronkelijk uit Brighton, Engeland komt, begon in 2004. Voorafgaand aan het debuutalbum, Box of Secrets, trad Blood Red Shoes al meer dan driehonderd maal op en gaf de band zes singles uit. In lijn met deze prestaties tekenden zij in 2007 een contract bij V2,wat later door de verkoop van V2 verschoof naar Universal.

In April 2012 kwam de band met hun derde album, genaamd In Time of Voices. De bijbehorende single van het album draagt de naam Cold. In maart kwam Blood Red Shoes met hun vierde titelloze album.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk het laatste album van de Blood Red Shoes bestellen.

Het meest recente album is ook via Itunes te luisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws