7 humoristische musicals om je mood een boost te geven!

Geschreven door op 7 november 2018 om 17:01
Musical Awards, The Addams Family musical - Screenshot Youtube ( Musical Sing-a-Long 2018)

Nu de avonden langer en kouder worden, kunnen we wel een dosis vrolijkheid gebruiken! Voor de musicalliefhebber heeft de redactie heeft een lijstje van zeven humoristische musicals, van seizoen 2018/2019, op een rijtje gezet.

1. The Addams Family

The Addams Family is gebaseerd op de personages van Charles Addams. Pia Douwes en Johnny Kraaijkamp jr. vertolken de hoofdrollen. Deze griezelige komedie draait tot eind april 2019.

YouTube player

2. Mamma Mia!

Natuurlijk kan Mamma Mia niet ontbreken in deze lijst! De feel-good musical is tot maart 2019 exclusief te zien in het Beatrix Theater te Utrecht.

YouTube player

3. All Stars de Musical

All Stars de Musical, met onder andere Jim Bakkum en Kees Boot, is een comedy over vriendschap, volwassen worden en het vasthouden aan onbezorgde voetbaluren. De show is te zien tot eind maart 2019 in meerdere theaterzalen.

YouTube player

4. Soof

Na de succesvolle eerste film, is Soof tot 7 april 2019 te zien in theaters! De musical gaat over Soof, een chaotische veertiger, die naast haar baan als cateraar haar gezin draaiende probeert te houden.

YouTube player

5. Expeditie Eiland

In Expeditie Eiland gaan drie gezinnen opzoek naar hun geluk. Deze humoristische musical kijkt met een knipoog naar programma’s als Expeditie Robinson en Temptation Island. Tot 1 maart 2019 is deze uitvoering te zien door heel Nederland.

YouTube player

6. Musical Charly

Charly is gebaseerd op de Britse komedie Charley’s Aunt van Brandon Thomas. Jon van Eerd brengt een combinatie van komische dialogen en shownummers. De musical is in meerdere theaters te zien tot eind april 2019.

YouTube player

7. Marvellous

Een ode aan het superheldengenre! Marvellous gaat over wat het precies inhoudt om een held te zijn. De eerste try-out vindt plaats in januari 2019 en is te zien tot begin mei 2019.

YouTube player


Bronnen: theatersinnederland.nl, allstarsdemusical.nl, soofdemusical.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.