All Stars de musical met o.a. Jim Bakkum in première gegaan

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 15:57
All Stars de musical, Nieuwe Luxor Theater - Foto: dswilbrink (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Zondagavond op 14 oktober 2018 is All Stars de musical in première gegaan! De eerste voorstelling was te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

All Stars de musical in Luxor Theater

De première van All Stars de musical is een feit. Op zondagavond 14 oktober 2018 was de opvoering voor het eerst te zien in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Dit werd in sportieve stijl gevierd met 1500 gasten, allen gekleed in voetbaltenue.

Speellijst

De voorstelling is vanaf maandag 15 oktober 2018 tot en met zaterdag 23 maart 2019 te zien in meerdere theaterzalen in Nederland. Een compleet overzicht van data en locaties vindt je op de website van de musical.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de All Stars de musical. Uitverkocht? Kijk hier.

Over All Star de musical

All Star is een vertaling van de gelijknamige film en serie. De musical-comedy gaat over vriendschap, volwassen worden en onbezorgde voetbaluren op zondag. Zanger Thomas Acda en David Middelhoff schreven de muziek.

Cast voetbalteam

De rol van Hero wordt vertolkt door Jim Bakkum en Levi van Kempen. Overige personages uit het team worden gespeeld door Kees Boot (Meeuwse), Urvin Monte (Mark), Lucas Hamming (Johnny), Bart van den Donker (Peter), Jasper Demollin (Paul), Mike Weerts (Willem) en Alex Hendrickx (Bram).

 

Bron: allstarsdemusic.nl, moretheater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.