Lake Street Dive in april 2019 naar Paradiso Noord

Geschreven door op 15 oktober 2018 om 15:18
Lake Street Dive (Cropped) - Fotocredits: Steven Pisano - Flickr (CC BY 2.0)

Lake Street Dive geeft volgend jaar een show in Amsterdam. De band komt in april 2019 naar Nederland voor een concert op het podium van Paradiso Noord.

Lake Street Dive naar Amsterdam

Lake Street Dive staat op zondagavond 28 april 2019 in de Concert Hall van Paradiso Noord. De popgroep geeft eind april een show met nieuwe muziek én de nieuwe toetsenist/zanger Akie Bermisse. Het optreden in de Tolhuistuin te Amsterdam is onderdeel van de Europese tour.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert van de veelzijdige Amerikaanse band gaan deze week in de verkoop. De kaartverkoop start woensdagochtend 17 oktober 2018 om 10:00 uur op de website van Ticketmaster. Uit verkocht? Kijk hier.

Free Yourself Up

De muziekgroep, gevormd in Boston, bracht afgelopen mei het studioalbum ‘Free Yourself Up’ uit. Dit album is de opvolger van de eerder uitgebrachte platen ‘Side Pony, ‘Bad Self Portraits’ en ‘Lake Street Dive’. De band maakt muziek met een mix van pop, jazz, R&B, folk, funk en country

Beluister hier de single ‘Good Kisser’:

 

Bronnen: lakestreetdive.com, Paradiso, Bol.com, YouTube, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.