Mark Knopfler volgend jaar naar Ziggo Dome

Geschreven door op 16 september 2014 om 11:05
Mark Knopfler uitverkocht, Down The Road Wherever, ziggo dome, Mark Knopfler - Credits Alterna2 - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Mark Knopfler is volgend jaar weer in Nederland te vinden. Op 6 juni 2015 staat de voormalige Dire Straits-kopman in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Het concert maakt deel uit van zijn nieuwe tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album Tracker, die op dit moment bijna gereed is. Het album wordt in januari uitgebracht en Mark Knopfler’s negende album sinds de groep Dire Straits uit elkaar viel.

Kaartverkoop Mark Knopfler

De verkoop van de show start op vrijdag 26 september om 10 uur en zal verlopen via de websites van Mojo Concerts en Ticketmaster. De prijs van een ticket start vanaf 44 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Mark Knopfler

Mark Knopfler

Mark Knopfler is vooral bekend als frontman van de Britse rockband Dire Straits. De Dire Straits behaalden met hun gelijknamige debuutalbum direct succes. Op dit album stond ook het bekende nummer Sultans of Swing, dat hen in 1977 hun eerst recorddeal opleverde.

In 1996 kwam de Schotse zanger en gitarist, die volledig Mark Freuder Knopfler heet, met zijn eerste soloalbum, genaamd Golden Heart. In mei 2013 gaf hij ook al een optreden in de Ziggo Dome.

Tip: Via Bol.com kunt u gemakkelijk een compilatie van Knopfler en The Dire Straits bestellen, zoals Best of Dire Straits & Mark Knopfler: Private Investigations.

Beluister hieronder de highlights van Mark Knopfler laatste optreden in de Ziggo Dome.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.