Faith No More laatste headliner Graspop 2020

Geschreven door op 9 december 2019 om 17:53
Rock Werchter 2020, Graspop 2020, Mike Patton (Mr. Bungle,Faith No More, Dead Cross) - Foto Gabriel Urrutia Galaz (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

De headliners van Graspop 2020 liggen vast! Na Iron Maiden, Judas Priest en Aerosmith heeft het metalfestival zijn laatste headliner onthuld: Faith No More.

Faith No More laatste headliner Graspop

Faith No More komt naar Graspop! De Amerikaanse rockers zijn de vierde en laatste headliner van het populaire Belgische metalfestival, dat aankomende zomer zijn vijfentwintigste verjaardag viert. De Californische band sluit de tweede dag van het festival af, op vrijdag 19 juni 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Graspop Metal Meeting (@graspopmetalmeeting) op

Graspop 2020

Mike Patton en co. zijn zodoende de vierde headliner van het festival, nadat eerder al de komst van Iron Maiden, Judas Priest en Aerosmith aangekondigd werd. Daarnaast meldde het evenement, dat volgend jaar maar liefst vier dagen duurt, al de komst van grote acts als Korn, Disturbed, Alter Bridge en Deep Purple. De aankomende editie van Graspop Metal Meeting vindt op 18, 19, 20 en 21 juni 2020 plaats in Dessel, België. Tickets zijn verkrijgbaar via de Belgische versie van Ticketmaster.

 

Bron: Persbericht Graspop Metal Meeting

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.