Jason Derülo maakt zijn filmdebuut

Geschreven door op 25 februari 2010 om 14:37
Jason Derulo - Foto: Wikimedia Commons

Jason Derülo gaat zijn filmdebuut maken. Zo is hij vrijdag om 22:00 te zien zijn in de nieuwe MTV film ‘Turn the beat around’. 

In de film speelt de zanger een popster die op zoek is naar een nieuwe achtergronddanser, een rol die hem op het lijf geschreven is.

Zo sta je als openingsact van het concert van Lady Gaga, en zo schitter je een paar maanden later in een film. Voor Derülo is het ook allemaal nog onwerkelijk. Aan MTV vertelt hij dat hij ontzettend blij is dat MTV hem deze kans gegeven heeft.

De ‘Whacha say’-zanger speelde nooit eerder in een professionele productie, maar is toch erg tevreden over het resultaat. “Ik ben erg opgewonden, want ik acteer al mijn hele leven. Ik wil graag dat mensen behalve mijn zang- ook mijn acteercarrière serieus gaan nemen. Mijn muziek is momenteel even het belangrijkste, maar ik ben net zo veel acteur als zanger.”

‘Turn the Beat Around’ is vrijdag 26 februari om 22:00 te zien op MTV (USA). Jason Derülo’s nieuwe album komt deze lente uit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Jason Derülo Nieuws · Nieuws