Nieuwe videoclip van de Belgische band Pale Grey

Geschreven door op 28 april 2017 om 14:05
Pale Grey - Billy - Foto: Persbericht Pale Grey

Pale Grey, een nog onbekend pareltje. Een band die ondanks 5.000 likes nog vrij weinig gespeeld heeft in Nederland. Dromerige indie-pop uit België, vorige week brachten ze een nieuwe videoclip uit voor de single ‘Billy’.

Pale Grey – ‘Billy’

De videoclip voor single ‘Billy’ is geregisseerd door Benoît Do Quang, en versterkt de single zowel zintuiglijk als visueel. ‘Billy’ is een overtuigend droom popnummer dat een korte samenvatting geeft van de aankomende Europese tour met elektronische popgroep Electric Guest.

In de video zien we woestijn, bossen, rennende bandleden, blauwe lucht, oftewel veel natuur. Pale Grey bevindt zich in een natuurgebied, de sfeer van de video is zwaar en maakt het gevoel van verloren zijn nog sterker. De band vat de video zelf in één zin samen: ‘The space and time concepts disappear. The limits vanish, the immensity appears. The exploration is endless.’

Single ‘Billy’ is onderdeel van EP ‘Ghost’ die komende maand, op 12 mei uit komt. Komende zomer is Pale Grey onder andere live te zien op Dour festival in België en hun release-tour bestaat uit maar liefst twaalf shows in onder andere België en Duitsland.

Bekijk de videoclip voor ‘Billy’ hieronder:

YouTube player

Bron: Persbericht Pale Grey

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuwe singles · Nieuws