Debuut EP singer-songwriter Banner. betovert en verwondert

Geschreven door op 28 april 2017 om 13:37
ATEEZ, Better Oblivion Community Center, the weight band, joost, airways, banner., concert, publiek, vip, favoriete artiest, Crowd - (Bron: Stockfoto Pexels)

Dat er veel talent van de Herman Brood Academie komt werd eerder al bewezen door The Brahms en Rondé. Banner. bewijst dat het talent nog lang niet op is met zijn debuut EP ‘Over Blue’!

Debuut EP ‘Over Blue’

Kleine, lieve en romantische liedjes blijven in je hoofd hangen door Banners prachtige stem. Single ‘Howl’ belandde onlangs al in de ‘New Music Friday’ playlist van Spotify en single ‘Compass’ werd meer dan 40.000 keer beluisterd op dezelfde streamingsdienst.

Invloeden

De muziek die Banner. maakt doet denken aan Ben Howard, Fink en Matt Corby, artiesten waar hij duidelijk door geïnspireerd wordt. Op zijn veertiende begon Banner. met het maken van muziek. Hij leerde zichzelf gitaar spelen en begon op zijn achttiende met het schrijven van zijn eigen teksten. Momenteel studeert hij zang aan de Herman Brood Academie. Volgend jaar studeert hij af en we zijn meer dan benieuwd naar wat hij in de toekomst zal gaan maken!

Banner. live

Naast studeren speelt hij gelukkig zat live! Zo staat hij onder andere in de Gigant in Apeldoorn op 30 april en op 22 mei staat de singer-songwriter in Dwaze Zaken in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · EP · Nieuws