Birdy brengt nieuwe single uit

Geschreven door op 2 januari 2016 om 12:13

Birdy is terug! Na een afwezigheid van een paar jaar, begint de Britse zangeres 2016 goed met de release van een nieuwe single getiteld Keeping Your Head Up. 

Nieuwe single en nieuw album op komst

Via een verklaring op haar website laat Birdy ons weten: “Het afgelopen anderhalf jaar ben ik bezig geweest met het schrijven en opnemen van mijn nieuwe album. Mijn hele hart heb ik in deze nieuwe liedjes gestopt en ik kan dan ook niet wachten om alles aan jullie te laten horen. Mijn nieuwe single “Keeping Your Head Up” is nu uit en laat een kant van mij horen die jullie nog niet van me kennen! Ik hoop dat jullie het wat vinden!”  Hieronder een 90 Sec Clip van haar nieuwe single.

Succes Birdy vanaf 2011

Keeping Your Head Up is dus de eerste single van Birdy’s aankomende nieuwe album wat binnenkort uitkomt. De zangeres brak op vijftien jarige leeftijd in 2011 door met de single Skinny Love, een cover van de Amerikaanse folkband Bon Iver. Ook nummers als People Help The People en Wings werden een succes. Met haar titelloze debuutalbum en tweede album Fire Within behaalde de zangeres de Top 10 van de Nederlandse Album Top 100. Het eerste album werd zelfs met platina onderscheiden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Birdy Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws