Louis Tomlinsons vader dreigt schokkend nieuws te openbaren

Geschreven door op 27 juli 2015 om 15:07
Louis Tomlinson - Foto Eva Rinaldi - Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het zou je vader maar zijn! De vader van Louis Tomlinson (Troy Austin) dreigt schokkende verhalen over zijn zoon te openbaren, tenzij de ster hem weer toelaat in zijn leven.

One Direction zanger Louis Tomlinson heeft al jaren geen contact meer met zijn vader Troy Austin. Het laatste contact was een woedend telefoontje drie jaar geleden.

De vuile was van Louis Tomlinson

Toen Troy Austin (46) geruchten hoorde dat Louis binnenkort zelf vader wordt, hoopte hij dat dit het contact tussen hem en zijn 23-jarige zoon zou herstellen. Louis had hier blijkbaar geen behoefte aan. Tot groot verdriet van zijn biologische vader heeft hij geen enkele poging gedaan om contact te zoeken. Vader Troy is er kapot van. Hij dreigt daarom zijn zoons “vuile was buiten te hangen” indien Louis hem blijft negeren.

Een bron vertelde onlangs aan The Sunday People:

“Troy heeft de relatie altijd willen herstellen, maar Louis is nooit bereid geweest om dat te doen. Hij wil niets liever dan een goede opa zijn voor zijn kleinkind. Als Troy geen kans krijgt om opa te zijn, zal hij schokkend nieuws over zijn zoon naar buiten zal brengen.”

Niets te verliezen

Troy ziet de dreiging als een laatste poging om de aandacht van zijn zoon te krijgen. Het naar buiten brengen van de vuile was van de One Directioner ziet hij als zijn enige en laatste mogelijkheid. Hij is zich er bewust van dat het de familiebanden flink kan schaden, maar heeft niets te verliezen.

Louis was nog jong toen zijn ouders uit elkaar gingen. Zijn vader heeft de kleine Louis en zijn moeder verlaten toen hij nog een peuter was. Sindsdien heeft hij een slechte relatie met zijn vader. De One Direction ster heeft om deze reden de achternaam van zijn stiefvader Mark Tomlinson overgenomen.

Troy vertelde het volgende over zijn zoon:

“Ik geef toe dat ik fouten heb gemaakt. Ik hoop dat Louis niet dezelfde fouten begaat. Ik weet zeker dat hij een geweldige vader zal zijn indien hij er volledig voor gaat. Ik zou het vreselijk vinden als hij eenzelfde relatie met zijn kind krijgt als zijn relatie met mij”.

Wel of geen baby?

Louis Tomlinson en Briana Jungwirth hebben de komst van de baby (nog) niet officieel bevestigd. Het management van One-Direction heeft laten weten “geen commentaar” te hebben over de geruchten.

 

Bron: The Mirror

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.