Exclusieve voorverkoop Coldplay tickets van start

Geschreven door op 22 september 2011 om 8:55
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

De exclusieve voorverkoop voor het Coldplay concert in Ahoy gaat beginnen.

De Speciale Presale voor Coldplay tickets begint om precies 9.00. Deze tickets zijn exclusief verkrijgbaar voor online fans van de band. De prijs is €59,- per ticket. Op Ticketservice kan je nu kaartjes kopen. Om te profiteren van de Speciale Presale dien je de volgende code in te vullen bij het bestellen: MYLOXYLOTIX.

Is het jou niet gelukt om een kaartje te kopen in de voorverkoop? Wees gerust want er komt ook nog een reguliere verkoop! Deze begint morgen om precies 9.00. Wij houden je op de hoogte van de ticket verkoop voor het Coldplay concert in Ahoy Rotterdam. Hou Artiestennieuws.nl dus goed in de gaten!

Is de voorverkoop voor het Coldplay concert in Ahoy al uitverkocht? En wil jij niet wachten op de reguliere verkoop? Dan hebben we via Artiestennieuws.nl een kortingscode voor 5% korting geregeld bij de veilige ticketmarktplaats Viagogo. De kortingscode hiervoor is: VG5KORTING. Ook zijn er al tickets verkrijgbaar bij andere ticketmarktplaatsen. Vergelijk hier de goedkoopste Coldplay tickets.

Coldplay – Clocks (Live 2003)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws