Selena Gomez presenteert uitreiking MTV Europe Music Awards

Geschreven door op 27 september 2011 om 11:11
Justin Bieber - Fotocredits Adam Sundana (Wikimedia Commons) 1

De vriendin van Justin Bieber, Selena Gomez, presenteert de EMA’s.

De uitreiking van de MTV Europe Music Awards (EMA’s) is op 6 november in Belfast, Ierland. Selena Gomez mag deze uitreiking gaan hosten, ze is gevraagd als presentatrice.

Selena vertelt: “Ik vind het zo leuk dat ik de EMA’s mag hosten, echt een droom die uitkomt! Het is een enorm evenement dat de beste artiesten over de hele wereld erkent. Voor mij is het een hele eer dat ik zo’n groot evenement mag presenteren.”

Er werd eerder al bekend dat de grootste kanshebbers voor het evenement de artiesten Lady Gaga, Katy Perry en Bruno Mars zijn. Lady Gaga heeft zelfs 6 nominaties, vorig jaar nam ze al 5 awards mee naar huis. Verder hebben Katy Perry en Bruno Mars beide vier nominaties. Daarachter volgend Adele, Justin Bieber en 30 Seconds To Mars met 3 nominaties. Wie moet er volgens jullie de awards dit jaar krijgen?

Tijdens het evenement zal Selena wereldwijd in contact staan met fans via Twitter. Ze gaat commentaar geven en backstage-beelden plaatsen via het medium. Wij zijn trouwens ook te volgen op Twitter: @artiestennieuws.

Justin Bieber singing to Selena Gomez on Stage

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.