Armin van Buuren releaset eerste kerstsingle: ‘Christmas Days’

Geschreven door op 11 december 2017 om 16:13
Armin van Buuren (cropped) - Foto persbericht Armada Music 2 (Zie mail)

Armin van Buuren heeft een heuse kerstsingle uitgebracht! De wereldberoemde dj heeft zijn hit ‘Sunny Days’ omgebogen tot kersthit, met de titel ‘Christmas Days’.

Armin van Buuren releaset kerstsingle ‘Christmas Days’

Armin van Buuren scoorde afgelopen zomer een enorme hit met zijn single ‘Sunny Days’, samen met zanger Josh Cumbee. Inmiddels zijn de dagen niet meer zo zonnig en ligt Nederland bedolven onder een dik pak sneeuw. Genoeg reden voor Armin om zijn zomerhit om te buigen tot kersthit! De top dj onthulde zijn sfeervolle kerstsingle ‘Christmas Days’ op vrijdag 8 december.

“Een dj die een kerstsingle uitbrengt…”

In een persstatement laat Armin weten hoe de track is ontstaan:

“Een aantal weken terug vroeg iemand bij mij op kantoor of ik wel er eens over had nagedacht om ‘Sunny Days’ in een kerstjasje te steken. Een dj die een kerstsingle uitbrengt komt niet zo snel bij je op, maar toen ik opnieuw naar ‘Sunny Days’ luisterde, ontdekte ik dat de tekst zich best wel leende voor een kerstversie.” 

“Dinsdagavond zat ik op de bank en sprak ik met de zanger van ‘Sunny Days’, Josh Cumbee, die inmiddels een goede vriend van mij is geworden. Ik vertelde hem over het idee en de volgende morgen, om zes uur ‘s ochtends, had hij een eerste versie opgestuurd, gebaseerd op een niet eerder uitgebrachte downtempo versie van ‘Sunny Days’. Die vond ik zo te gek dat ik ‘m meteen heb opgestuurd naar mijn platenlabel (Armada Music), en minder dan 24 uur later was ‘Christmas Days’ een feit.”

‘Christmas Days’

Heb jij de nieuwe kersthit van Armin van Buuren nog niet gehoord? Beluister hem dan snel! De track is op o.a. Spotify te vinden.

 

Bron: Persbericht Armada Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.