Marco Borsato maakt The Voice beter

Geschreven door op 11 november 2011 om 13:26
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Na het vertrek van Jeroen van der Boom heeft Marco Borsato zijn plaats geruisloos ingenomen. Volgens karakteroloog Willem Jan van de Wetering is hij zelfs een verbetering.

Marco Borsato raakt mensen

Hij stelt dat Borsato zorgt dat de chemie tussen de coaches verbeterd wordt, De karakteroloog analyseerde de coaches verder op basis van het Enneagram. Zijn conclusie: „Hun onderlinge spel is de kracht van het programma.”

Het karakter van Marco Borsato zou zich vooral laten omschrijven als een levensgenieter. Met Marco erbij zou de groep coaches beter zijn geworden omdat zijn voorganger Jeroen van de Boom, de zogenaamde Winnaar, met weinig juryleden een Enneagramband zou hebben gehad. Marco is bijna het tegenovergestelde, hij is levenslustig, avontuurlijk, kan zich goed inleven en houdt van plezier.

Marco zou volgens Van de Wetering zelfs zijn roeping gemist hebben omdat hij eigenlijk een geboren acteur zou zijn. Hij gedijt het best in een omgeving waarin hij positief wordt beïnvloed en waar hij kan stralen.

Hij kan enorm genieten van mensen die hetzelfde doen als hij, mensen raken met zijn liedjes. Hierdoor weet hij mensen boven zichzelf uit te laten stijgen omdat hij precies weet hoe hij die mensen moet benaderen. Wat dat betreft lijkt hij erg op Nick Schilder en het is dan ook geen verrassing dat de twee goed met elkaar overweg kunnen.

Marco Borsato zingt in The Voice of Holland 26-11-2010

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.