White Lies brengt op 7 oktober nieuw album ‘Friends’ uit

Geschreven door op 5 oktober 2016 om 16:25
White Lies, Foto: Guus Krol - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

White Lies brengt deze week een nieuw plaat uit! Op vrijdag 7 oktober is de officiële release van hun vierde studioalbum ‘Friends’!

Friends

In de aanloop naar de releasedatum van het nieuwe album bracht de Britse band al vier nieuwe nummers uit: Come On, Morning in LA, Hold Back Your Love, en Take It Out On Me. Voor het laatstgenoemde lied werd ook al een videoclip gemaakt, die je onderaan dit artikel kunt bekijken.

Succes vanaf het begin

De indierockers behaalde in 2009 direct groot succes met hun debuutalbum To Lose My Life. De plaat kwam gelijk op nummer 1 in de Britse albumlijsten, en knallers als Death en Farewell to the Fairground behoren nog steeds tot de bekendste hits van de band. De afgelopen jaren kwamen daar nog twee albums bij die misschien net iets minder in de spotlights belandden, maar die wel meer dan genoeg heerlijke indieliedjes voortbrachten. Nu is het dus tijd voor alweer het vierde studioalbum van de groep, waarop in totaal tien nieuwe nummers te horen zullen zijn!

(Kun jij ook niet wachten op de release van het nieuwe White Lies-album? Het album is al te reserveren als cd en als lp!)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.