Jessie J brengt ‘The R.O.S.E. Tour’ in december naar AFAS Live

Geschreven door op 17 juli 2018 om 10:14
Jessie J - Foto: Drew de F Fawkes (CC Flickr) (CC BY 2.0)

Jessie J komt terug naar Nederland! De Britse zangeres brengt haar gloednieuwe ‘The R.O.S.E. Tour’ aankomend najaar naar AFAS Live in Amsterdam.

Jessie J in december naar AFAS Live

Een maand geleden zette ze de Mainstage van Pinkpop nog in vuur en vlam, maar die show blijkt slechts een voorproefje te zijn geweest voor iets veel groters! Jessie J brengt haar gloednieuwe album ‘R.O.S.E.‘, die in mei verscheen, aankomend najaar naar AFAS Live. De zangeres betreedt het Amsterdamse podium op maandag 3 december.

Van aanstekelijke dancepop tot r&b, de 30-jarige Jessica Ellen Cornish kan het allemaal! Tijdens ‘The R.O.S.E. Tour’ trakteert de uit Londen afkomstige zangeres haar fans op haar nieuwe materiaal, maar uiteraard zullen ook haar grote hits niet ontbreken.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 20 juli in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.