Snow Patrol brengt veelbelovende trailer voor nieuw album uit

Geschreven door op 9 maart 2018 om 14:15
Nathan Connolly, Bloomsbury Theatre London, 2008. Author: Jacqui Sadler (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Fantastisch nieuws voor alle fans van Snow Patrol! De Britse formatie heeft de trailer voor het nieuwe album ‘Wildness’ uitgebracht. 

Nieuw Album

Eind januari berichtten we al over het heugelijke nieuws aangaande Snow Patrol! De band gaat voor het eerst in zeven (!) jaar tijd een nieuw album uitbrengen. Sinds vandaag is de officiële trailer van ‘Wildness’ te bewonderen. Laten wij alvast een klein voorschot geven: hij belooft veel! Bekijk de trailer helemaal onderaan dit bericht.

25 mei

Voor de echte liefhebber: zorg dat je 25 mei goed in de agenda hebt omcirkeld! Op deze dag ligt namelijk het nieuwe album van Snow Patrol in de schappen van de winkels. Om de fans alvast extra zenuwachtig en nieuwsgierig te maken, heeft de band dus nu een veelbelovende trailer uitgebracht. De fans kunnen alvast een pre-order plaatsen voor de nieuwe plaat. Zij die dit doen wacht een mooie beloning. De trouwe liefhebbers krijgen voorrang op de kaartverkoop van aankomende concerten. Snow Patrol bezoekt dit jaar onder andere het Belgische festival Rock Werchter.

Snow Patrol

De band Snow Patrol werd eind 1994 opgericht in het Schotse Dundee. In 2003 beleefde de band een grote doorbraak met het album ‘Final Straw’. Hierna volgden hits als ‘Chasing Cars’ en ‘Run’. Het meest recente album, ‘Fallen Empires, dateert al van zeven jaar geleden. Hoogtijd voor iets nieuws dus!

Tracklist van ‘Wildness’

Voor een volledig overzicht van de nummers op het album:

1. “Life On Earth”
2. “Don’t Give In”
3. “Heal Me”
4. “Empress”
5. “A Dark Switch”
6. “What If This Is All The Love You Ever Get?”
7. “A Youth Written In Fire”
8. “Soon”
9. “Wild Horses”
10. “Life And Death”

Bron: Rolling Stone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·