Taylor Swift hint op nieuwe muziek met aftelklok

Geschreven door op 15 april 2019 om 13:31
Taylor Swift - Foto: Eva Rinaldi (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Brengt Taylor Swift nieuwe muziek uit? Er verscheen ineens een aftelklok op de officiële website van de popster. Fans zijn ervan overtuigd dat het een hint naar nieuw materiaal is.

Taylor Swift telt af

Taylor Swift, bekend van hits als ‘I Don’t Wanna Live Forever’ en ‘Look What You Made Me Do’, verraste haar fans op vrijdag 12 april 2019 door een klok te plaatsen op haar website. Deze telt af naar vrijdag 26 april 2019. De countdown telt in totaal dertien dagen af. Fans wijzen erop dat dit het lievelingsgetal van Swift is. Daarnaast heeft de Amerikaanse zangeres deze datum toegevoegd aan haar bio op Twitter en Instagram en refereert ze ernaar op al haar sociale media.

Hints

De mysterieuze klok is volgens fans niet de eerste hint naar nieuwe muziek. Op zondag 24 februari 2019 plaatste de popster een foto op Instagram waarop een kleurrijk landschap te zien is. ‘Swifties’, zoals de fans van Swift zich noemen, hebben een theorie bedacht na het zien van deze foto. Zo zijn er maar liefst eenenzestig sterren te zien in de afbeelding. Op het moment dat de zangeres de foto plaatste waren er exact zoveel dagen tot vrijdag 26 april 2019, het moment waar de klok naar aftelt.

Daarnaast telt de afbeelding zeven bomen en gebruikt de superster ditzelfde aantal bomen als onderschrift. Dit zou volgens fans wijzen op de komst van het zevende studioalbum. De zesde, meest recente plaat van de singer-songwriter verscheen in 2017 en is getiteld ‘Reputation’.

View this post on Instagram

???????

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Bronnen: taylorswift.com, Twitter: @taylorswift13, Instagram: taylorswift

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Roddels · Taylor Swift Nieuws