Metallica-frontman James Hetfield haalt uit naar Jenner-zusjes

Geschreven door op 26 juli 2017 om 15:14
Pinkpop 2022, Metallica uitverkocht, James Hetfield (Metallica) - Foto Nicolas T Broussard (wikimedia Commons)

Metallica-frontman James Hetfield is niet blij met de zusjes Kylie en Kendall Jenner. Hetfield haalde in een interview flink uit naar de realitysterren.

James Hetfield haalt uit naar Jenners

James Hetfield is niet blij met de zusjes Kylie en Kendall Jenner! De realitysterren zorgden onlangs voor veel controverse door een kledinglijn te beginnen, bestaande uit shirts met albumcovers en foto’s van grote acts als Metallica, Tupac en Kiss, waar het duo vervolgens foto’s van zichzelf overheen plakte.

De kledinglijn kwam de dames op een stortvloed aan kritiek vanuit de muziekwereld te staan en onder meer het management van The Doors, ook een van de ‘slachtoffers’ van de ondoordachte actie, nam al snel gerechtelijke stappen. De bizarre kledinglijn werd al snel gecanceld en de dames boden haar excuses aan. Metallica-frontman James Hetfield heeft weinig begrip voor de actie van de realitysterren.

“Toon wat respect”

In gesprek met ET Canada stak de Metallica-zanger zijn irritatie niet onder stoelen of banken: “Ik gok dat ze dachten: ‘We kunnen doen wat we willen.’ Ik vind het respectloos. We hebben 36 jaar lang hard gewerkt. We hebben ons best gedaan om een hechte band met het publiek te hebben, om te zorgen dat elke noot telde. En dan gooit iemand anders er gewoon iets overheen… Niet dat het heilig is, maar toon wat respect.”

Metallica in Nederland

Metallica komt naar Nederland! De legendarische metalband betreedt op 4 en 6 september het podium van de Ziggo Dome. Beide shows waren razendsnel uitverkocht. Om alvast in de stemming te komen voor de twee shows van de iconische metalband, zette Artiesten Nieuws in maart de vijf beste live performances van de band op een rijtje.

Ben jij benieuwd naar onze selectie? Bekijk dan snel de video!

Bron: ET Canada

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws