Jason Mraz Ziggo Dome Concert op 22 November

Geschreven door op 3 april 2012 om 15:04
Jason Mraz uitverkocht, Jason Mraz - Credits Steve Jurvetson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Singer-songwriter Jason Mraz komt naar Nederland! Op donderdag 22 november aanstaande staat de 24-jarige Amerikaan in de Ziggo Dome Amsterdam voor zijn ‘Tour is a Four Letter Word’.

De zanger doet dit ter promotie van alweer zijn vierde studioalbum, Love is a four letter word, wat deze maand zal verschijnen.

De zanger uit Virginia trad voor het eerst in een Nederland op in 2007, toen gaf de artiest al een spetterend optreden in uitverkocht Paradiso Amsterdam, nu is het in kader van zijn nieuwe grootschalige wereldtournee dus het veel grotere Ziggo Dome wat op hem te wachten staat.

Jason Mraz brak door in 2008 met de hitsingle ‘I’m Yours’ wat ruim 24 weken lang in de top 40 heeft gestaan. De eerste single van het nieuwe album, getiteld I won’t give up kwam begin dit jaar uit en scoort ook uitstekend.

Het succes heeft hem wat dat betreft dus nog geen windeieren gelegd, want naast zijn successingles scoorde de man in 2010 maar liefst twee grammy`s, waarvan een voor het duet met Colbie Caillat met het nummer ‘Lucky’.

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 13 april aanstaande om 10.00 via Live Nation, kaartjes zijn er vanaf 39 euro.
Zijn alle kaarten weg voordat jij je slag kan slaan? Maak je maar geen zorgen, want deze ticketvergelijker vergelijkt de beste deals met websites die nog wel Jason Mraz Tickets achter de hand hebben, veilig en vertrouwd koop jij hier alsnog kaartjes!

Jason Mraz – I’m Yours:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·