Luister: Florence And The Machine & Josh Homme – Jackson (MTV Unplugged)

Geschreven door op 3 april 2012 om 14:16
MTV Logo - Bron Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Zangeres Florence Welch heeft met haar band ‘The Machine’ een unieke unplugged sessie opgenomen in het kader van MTV Unplugged. Uniek is dat niemand minder dan Josh Homme, bekend als frontman van stonerrockgroep Queens Of The Stone Age, meewerkt aan een van de nummers. ‘Jackson’ is de uitkomst van de samenwerking tussen beide artiesten, beluister het hier!

Daarmee is een onwaarschijnlijke combinatie van 2 artiesten weer eens volledig ten gronden gebracht. Florence, die prachtige popliedjes maakt en bekend staat om haar parel van een stem deed het nummer, wat oorspronkelijk van Jerry Leiber & Billy Edd Wheeler is (bekend gemaakt door Johnny Cash en June Carter), samen met Josh Homme, die met zijn bands Queens Of The Stone Age en Them Crooked Vultures bekend staat als een man die van een behoorlijke dosis gitaarherrie houdt.

Wat resulteert is een mooi liedje, waarin wij Florence de sterren van de hemel horen zingen en Josh van zijn meer ingetogen kant zien.

Ook al zo benieuwd? Beluister de track hieronder en vertel ons wat jij vindt!

Florence + The Machine & Josh Homme – Jackson (Live At MTV Unplugged)

YouTube player
Overzicht van Florence and The Machine nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·