Gavin James voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 15 juni 2016 om 10:52

Hype! De singer-songwriter Gavin James komt in Nederland optreden! Komende november staat de Ier in Nijmegen en Amsterdam!

Gavin James concert

“If you ignore Gavin James, you are losing out!” Profetische woorden van Ed Sheeran, bedoeld voor de record labels. Maar het geldt ook voor jullie. Op zondag 6 november staat de singer-songwriter in Doornroosje Nijmegen, en op donderdag 10 november in Paradiso Amsterdam!

Gavin James kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 17 juni om 10:00.

Geen bittere pil voor Gavin

James’ carrière ging sneller dan de lift uit Abeltje. In 2014 had de Ier in zijn thuisland twee nummer 1 EP’s op zijn naam, en won hij de Ierse ‘Song of the year’-award. Begin 2015 werd de artiest internationaal opgepikt door zijn optreden op Eurosonic Noorderslag, en toen ging het heel hard.

Niet alleen Ed Sheeran was lyrisch, de hele wereld werd lyrisch over de soulvolle stem van James. Onlangs kwam zijn eerste album Bitter Pill uit, waarvan vooral het nummer For You opvalt. En in november is hij dus te zien in Nederland. Don’t miss it, you’ll lose out!

 

YouTube player

Bronnen: Doornroosje en Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.