KSI voor concert naar Bitterzoet Amsterdam

Geschreven door op 6 juli 2016 om 12:01
KSI - Foto: Tralsatre | Wikimedia Commons

KSI komt deze herfst naar Nederland! Op 28 oktober geeft de hilarische YouTuber een concert in Bitterzoet in Amsterdam.

KSI - Foto: Tralsatre | commons.wikimedia.org

KSI – Foto: Tralsatre | commons.wikimedia.org

KSI concert

Goed nieuws voor de fans van KSI! Hij gaat op tour in Europa en komt ook naar Nederland! De hilarische YouTuber geeft op vrijdag 28 oktober een optreden in Bitterzoet in Amsterdam. De zaal gaat om 20:00 uur open en de aanvang is om 21:00 uur.

KSI tickets

De voorverkoop begint op donderdag 7 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Je hebt ook de mogelijkheid om een VIP package te kopen waarbij je een fotomogelijkheid krijgt met de YouTube-ster, een ticket met vervroegd entree aan de zaal, een VIP Laminate en een VIP cadeau.

Lamborghini

De Britse Olajide Olatunji, ook wel JJ of KSI genoemd, staat vooral bekend om zijn komische FIFA video’s op zijn kanaal KSIOlajidebt. JJ heeft ruim 13 miljoen subscribers en meer dan 2,6 miljard views waardoor zijn kanaal het op één na grootste is van de UK. Dit heeft hem miljoenen euro’s opgeleverd waarmee hij onder andere een Lamborghini heeft gekocht. Als rapper is de YouTuber vooral bekend van zijn hitsingle ‘Lamborghini’. Hieronder het nummer waarin hij zijn nieuwe lifestyle viert. Op 8 januari heeft hij zijn debuut EP ‘Keep Up’ uitgebracht met het vervolg ‘Lambo Refuelled‘.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·