Ook zaterdag tickets Graspop 2018 volledig uitverkocht

Geschreven door op 23 mei 2018 om 18:29
Graspop 2018 - Foto: Robin de Roode (Artiesten Nieuws)

De kaartverkoop voor Graspop 2018 gaat als een speer! Na de combi-tickets voor het hele festival en de kaarten voor de vrijdag, zijn nu ook de tickets voor de zaterdag van het metalfestival volledig uitverkocht.

Zaterdag tickets Graspop 2018 uitverkocht

Wil jij volgende maand naar Graspop maar heb jij je tickets nog niet in huis? Dan zul je nu echt moeten opschieten! Ook de zaterdag tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht. Eerder meldde de organisatie van het grote metalfestival al dat zowel de combi-tickets voor het gehele evement als de kaarten voor de vrijdag geheel uitverkocht waren.

Met nog een maand te gaan zijn dus enkel nog tickets voor de eerste en de laatste dag van het vierdaagse evenement beschikbaar: de donderdag en de zondag. Deze zijn uitsluitend verkrijgbaar via de Belgische versie van Ticketmaster.

Omruilservice

Mensen die toch nog graag naar de vrijdag, zaterdag, of het hele weekend willen, kunnen zich aanmelden voor een wachtlijst. De organisatie van het festival heeft tevens een online ruilservice in werking gesteld. Reeds gekochte tickets kunnen zo op een veilige en reguliere manier aangeboden worden voor verkoop. Deze kaarten worden aangeboden aan de personen die op de wachtlijsten geregistreerd staan.

Meer info over de wachtlijst en de omruilservice is te vinden op de website van Graspop.

Droom line-up

Met schitterende acts als Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Avenged Sevenfold, Megadeth, Volbeat, Judas Priest en nog veel meer snoeiharde bands, is het niet gek dat de kaartverkoop als een speer gaat! De aankomende editie van het zware festival vindt aankomende zomer op 21, 22, 23 en 24 juni plaats op de traditionele Stenehei in het Belgische Dessel.

Bron: Persbericht Graspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Festivals · Graspop Nieuws · Nieuws · Uitverkocht