Zayn Malik weer terug bij One Direction na ziekte

Geschreven door op 20 november 2014 om 10:24
One Direction - Fotocredits: Marc E. - (Flickr - CC BY 2.0)

Als diehard-fan wist je natuurlijk dat Zayn even afwezig was door ziekte. Gelukkig is hij hersteld en weer aangesloten bij de rest van One Direction voor optredens.

Zondag-en maandagavond traden de boys al op zonder Zayn, omdat hij nog herstellende was. Via Twitter liet de zanger echter weten dat alles weer goed met hem gaat. “Het is geweldig om weer terug te zijn. Bedankt voor alle steun. Ik hou van jullie!”

De periode waarin Zayn ziek thuis was, werd niet door iedereen op de juiste manier opgevat. De zanger ontbrak ook bij een interview van de Amerikaanse Today Show. Daarin vroeg de presentator of Zayn niet gewoon thuis zat vanwege zijn drugsgebruik. En daar was Zayn natuurlijk niet van gediend, die daar erg boos over was. Wat denken jullie? Houdt Zayn zich bezig met druks of is hij daar veel te braaf voor?

Meer weten over wanneer jij One Direction weer in het echt kan zien? Lees dan dit artikel.

One Direction

One Direction – Four

Toch zijn ze in Amerika niet alleen maar gericht op Zayn’s ‘drugsprobleem’. 1D’s nieuwe album, Four, staat mogelijk eind deze week daar weer op nummer 1. In Amerika wordt dat gemeten in de Billboard top 200. Dat zou One Direction’s vierde nummer 1-hit van evenzoveel albums betekenen.

Er wordt verwacht dat ze ongeveer 420.000 exemplaren van hun nieuwste album daar verkopen in de eerste week. Die week loopt tot 23 november. Dat zou ook het op één na best verkopende album van 2014 worden. Ze worden daarin alleen verslagen door het nieuwste album van Taylor Swift, 1989.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws