Fun Lovin Criminals voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 24 juni 2016 om 10:46

Fun Lovin Criminals heeft een feestje te vieren, want hun debuutalbum bestaat 20 jaar! En dat feestje willen ze in oktober samen met jou vieren in Utrecht en Groningen!

Fun Lovin Criminals concert

De Amerikaanse band Fun Lovin Criminals komt naar Nederland! Hun debuutalbum Come Find Yourself bestaat 20 jaar, en dat is een goede reden om over de hele wereld een feestje te vieren. Op vrijdag 21 oktober staan de feestneuzen in TivoliVredenburg Utrecht, en op zaterdag 22 oktober in De Oosterpoort Groningen.

Fun Lovin Criminals kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op maandag 27 juni om 10:00.

Kom en vind jezelf in Utrecht en Groningen

De band uit New York is onlosmakelijk verbonden met de nineties. Nummers als Scooby Snacks, Bombin’ The L en Smoke ‘Em zijn anthems van de gangsterrockband. De groovy mix van hiphop, rock en jazz maakt heerlijke muziek voor onder de warme zon.

Omdat hun debuutalbum de grote doorbraak en het grootste succes betekende, is het mooi om daarbij stil te staan bij de 20e verjaardag van de langspeler. Daarom wordt dit album integraal gespeeld tijdens de optredens. Daarna volgen hun andere hoogtepunten, want het is natuurlijk niet opgehouden in 1996.

 

YouTube player

Bronnen: TivoliVredenburg en De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.