Kanye West vraagt $25 voor entree première muziekvideo

Geschreven door op 23 juni 2016 om 18:01
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West heeft aangekondigd dat hij zijn nieuwste muziekvideo voor het eerst laat zien in Los Angeles tegen een contributie van $25 per ticket.

Kanye West première

De nieuwe muziekvideo voor de track ‘Famous’ van Kanye West gaat om 19:00 PST op vrijdag 24 juni (04:00 uur op 25 juni in Nederland) in première in het LA Forum. Voor een ticket naar dit evenement moet je $25 (ongeveer €22) betalen!

Als je toevallig in Los Angeles bent: de verkoop begint om 10:00 PST (19:00 uur in Nederland) op 23 juni op de website van Ticketmaster. Als je er niet bij bent is het nog altijd mogelijk om de live uitzending te bekijken op Tidal, de streamingservice van Jay-Z.

‘Famous’

De rapper veroorzaakte wat controversie met de nieuwe track vanwege de tekst “I feel like me and Taylor Swift might still have sex / I made that b*tch famours”. West verdedigde hemzelf door te zeggen dat het de waarheid is.

Ook zijn vrouw Kim Kardashian schoot in de verdediging en zei dat Taylor Swift hem toestemming gaf om het nummer uit te brengen. Deze single is te vinden op zijn zevende album ‘The Life of Pablo‘ dat in februari is uitgekomen.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Kanye West Nieuws · Nieuws · Roddels · WTF